Известие

Collapse
No announcement yet.

Аларма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аларма

Здравйте, някой ще ми каже ли, къде в Бургас слагат аларми и колко струва? Както и да ми препоръчате сервиз. Искам да ми прегледат ходовата част, както и цялостен преглед по колата.
    sigpicZaRiBeNa FeNkA

Ходих на 2 места в Бургас, но като видяха колата, директно ме отсвириха. Много било сложно на тия 'талянски коли да се монтира аларма... Ала-бала.
    Хванах се сам и си я сложих съвсем читаво, както никой алармаджия не би си играл да я слага.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
      Ходих на 2 места в Бургас, но като видяха колата, директно ме отсвириха. Много било сложно на тия 'талянски коли да се монтира аларма... Ала-бала.
      Хванах се сам и си я сложих съвсем читаво, както никой алармаджия не би си играл да я слага.
      Браво на теб! Ами освен ти да ми кажеш колко искаш за слагане на аларма и така Аз имах, но не знам какво се е случило с нея, явно някой я е махнал, а и въобще не знам къде трябва да е.
      sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Аз съм много доволен от един пич. Намира се точно след кафе Сенс на демокрация. Пича е много оправен и ги прави добре нещата. И един съвет СЛОЖИ СИ БЪЛГАРСКА аларама. Аз големи ядове брах с турските боклуци. БГ-то са малко по скъпи.
        Alfa Romeo 146 1.4 90hp.

Comment

Първоначално публикувано от Rado_alfa146 Покажи съобщение
          И един съвет СЛОЖИ СИ БЪЛГАРСКА аларама. Аз големи ядове брах с турските боклуци. БГ-то са малко по скъпи.

Потвърждавам!
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от Rado_alfa146 Покажи съобщение
            Аз съм много доволен от един пич. Намира се точно след кафе Сенс на демокрация. Пича е много оправен и ги прави добре нещата. И един съвет СЛОЖИ СИ БЪЛГАРСКА аларама. Аз големи ядове брах с турските боклуци. БГ-то са малко по скъпи.
            Благодаря за съвета!

А за добър сервиз никой не ми каза?
            sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Колежке нали ти написах малко по горе! Точно до кафе сенс се намира сервиза там си я копуваш и там ти я слагат.
              Alfa Romeo 146 1.4 90hp.

Comment

Working...
              X